HTML

Állatbefogás - Nyest, pele, mókus, rágcsálók

Friss topikok

Címkék

Archívum

Állatriasztás vagy állatbefogás? Melyik a jobb módszer?

2021.07.10. 17:26 Irtó

Állatriasztás vagy állatbefogás? Mit, hogyan, mennyiért? Sokan boncolgatják a két módszer közötti különbségeket, így úgy döntöttünk, hogy összehasonlítjuk őket, és segítünk Önöknek a helyes módozat megválasztásában.

 

Ultrahangos rágcsáló, pele, nyest, vakond, kutya, macska és rovarriasztó:

 

Kezdjük az egyik legismertebb módszer ismertetésével. Ezt a készséget reklámozzák a televíziókban, rádiókban és az újságokban is. A használata pofonegyszerű, hiszen csak be kell dugni a konnektorba.

 

Milyen elven működik az ultrahangos állatriasztó:

 

Ezen készségek bizonyos időközönként hangokat bocsátanak ki magukból. A kisugárzott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. A hangot a rágcsálók és a rovarok is meghallják, emiatt számukra lehetetlenné válik a levédett területen tartózkodni.

A készülék hatásmaximumát 10-20 nap használat után éri el. Elsősorban zárt helyiségekben javasolják a használatát. Alkalmazható bárhol, ahol nem éri víz, és biztosítani tudjuk a készülék számára a megfelelő hálózati feszültséget. Minden tekintetben jobb módszernek tekinthető az élvefogó nyestcsapda használata.

 

 

ultrahangos-riaszto.jpg

Az ultrahangos állatriasztó előnyei:

 

  • Gondozásmentes.
  • Környezetbarát.
  • Mindent elűz a területről, még azt is, ami nincs ráírva a dobozára.

 

 

 

 

 "Az ultrahangos riasztás céljából kifejlesztett, igen költséges, különféle hangmagasságot adó készülékek hatékonysága világszerte kérdéses és tudományosan nem megalapozott. A frekvenciát és hangerősséget rendszeresen változtató különféle generátorok legfeljebb 24 órán keresztül biztosítanak riasztó effektust, amivel a zárt terekbe való rágcsálóbehatolás alkalmilag akadályozható meg.""Az ugyancsak költséges elektromágneses készülékek szintén hatástalanok."Forrás: http://www.oek.hu/oek.web?nid=172&pid=1

Az ultrahangos állatriasztó megbukott, mert működése nem bizonyított!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allatbefogas.blog.hu/api/trackback/id/tr774869605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása